Itse tehty ketsuppi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itse tehty ketsuppi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

5 kpl
Kypsää tomaattia
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 1/2 rkl
Punaviinietikkaa
3 rkl
Fariinisokeria
1/4 tl
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kaikki ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 16.4.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.