Itse tehty ketsuppi

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
5 kplkypsää tomaattia
1 kplpieni sipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
3 rkltomaattisosetta
1 1/2 rklpunaviinietikkaa
3 rklfariinisokeria
1/4 tlcayennenpippuria

Valmistus

  1. 1

    Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kaikki ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä