Itse tehty ketsuppi
6 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteenitonVegaaninenKasvisruoka
Nappaa talteen!
| 5 kpl | kypsää tomaattia |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1 1/2 rkl | punaviinietikkaa |
| 3 rkl | fariinisokeria |
| 1/4 tl | cayennenpippuria |
- 1.
Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kaikki ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Itse tehty ketsuppi
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 5 kpl | kypsää tomaattia |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1 1/2 rkl | punaviinietikkaa |
| 3 rkl | fariinisokeria |
| 1/4 tl | cayennenpippuria |
Valmistus
- 1
Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kaikki ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























