Itse tehty ketsuppi - Yhteishyvä

Itse tehty ketsuppi

???
Jaa Somessa

Ainekset

5 kpl
Kypsää tomaattia
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
1 1/2 rkl
Punaviinietikkaa
3 rkl
Fariinisokeria
1/4 tl
Cayennenpippuria

Näin teet

1

Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kaikki ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 16.4.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa