Jäätelö-marjamaljat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jäätelö-marjamaljat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 dl
Mansikoita
12 kpl
Pieniä marenkeja
3 dl
Vaniljajäätelöä
4 rkl
Mantelilastuja

kevennetty kinuskikastike:

1 dl
Valmista kinuskikastiketta
1 dl
Turkkilaista- tai bulgarianjogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Perkaa ja viipaloi mansikat. Paahda mantelilastuja hetken aikaa kuumalla kuivalla paistinpannulla. Sekoita koko ajan lastalla. Kun mantelit alkavat saada väriä, ota ne pois pannusta. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain mansikoita, marenkeja ja jäätelöä. Sekoita kylmä kinuskikastike ja jogurtti ja kaada kastiketta annoksille. Sirottele pinnalle mantelilastuja ja tarjoa heti.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.