Raasta yhdestä appelsiinista ja limetistä kuoret. Puserra hedelmistä mehut. Pane kuoriraasteet, mehut ja sokeri kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä.
Säilytä siirappi tiiviissä purkissa jääkaapissa. Tarjoa jäätelön ja mustikoiden kanssa. Siirappi on myös mainio lettujen lisuke.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
507
2121
15,8 g
9,0 g
79,8 g
78,3 g
5,0 g
6,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli