Jäätelöä, mustikoita ja appelsiinisiirappia | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jäätelöä, mustikoita ja appelsiinisiirappia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä
1/2 l
Mustikoita

siirappi

2 kpl
Isoa appelsiinia
2 kpl
Limettiä
2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta yhdestä appelsiinista ja limetistä kuoret. Puserra hedelmistä mehut. Pane kuoriraasteet, mehut ja sokeri kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä.

Säilytä siirappi tiiviissä purkissa jääkaapissa. Tarjoa jäätelön ja mustikoiden kanssa. Siirappi on myös mainio lettujen lisuke.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2121

507

15,8 g

9,0 g

79,8 g

78,3 g

5,0 g

6,3 g

0,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli