Jäätelöä, mustikoita ja appelsiinisiirappia - Yhteishyvä

Jäätelöä, mustikoita ja appelsiinisiirappia

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä
1/2 l
Mustikoita

SIIRAPPI

2 kpl
Isoa appelsiinia
2 kpl
Limettiä
2 dl
Sokeria

Näin teet

1

Raasta yhdestä appelsiinista ja limetistä kuoret. Puserra hedelmistä mehut. Pane kuoriraasteet, mehut ja sokeri kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä.

Säilytä siirappi tiiviissä purkissa jääkaapissa. Tarjoa jäätelön ja mustikoiden kanssa. Siirappi on myös mainio lettujen lisuke.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja80 g319 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa16 g63 g
Kuituja5 g20 g
Energiaa kj2121 8484
Energiaa kcal507 2027

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja80 g319 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa16 g63 g
Kuituja5 g20 g
Energiaa kj2121 8484
Energiaa kcal507 2027
Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.