Jauheliha-herkkusienipasta
15 min

Nappaa talteen!
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 rkl | öljyä |
| 4 dl | vettä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| persiljaa | |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 300 kpl | nauhapastaa |
- 1.
Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sieniä kuivassa korkealaitaisessa kasarissa, kunnes niistä haihtuu neste. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Kuullota, kunnes sipulit hieman pehmenevät. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää joukkoon vesi, liemikuutio, tomaattisose ja mausteet. Anna kiehua pastan keittämisen ajan. Tarjoa pastan kanssa. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa.
Jauheliha-herkkusienipasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 rkl | öljyä |
| 4 dl | vettä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| persiljaa | |
Lisäksi | |
| 300 kpl | nauhapastaa |
Valmistus
- 1
Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sieniä kuivassa korkealaitaisessa kasarissa, kunnes niistä haihtuu neste. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Kuullota, kunnes sipulit hieman pehmenevät. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää joukkoon vesi, liemikuutio, tomaattisose ja mausteet. Anna kiehua pastan keittämisen ajan. Tarjoa pastan kanssa. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












