Jauheliha-lasagnevuoka
Noin 2 tuntia

Nappaa talteen!
Kokoa jauheliha-lasagnevuoka suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
| 9 kpl | lasagnelevyä |
| Tuoretomaattikastike: | |
|---|---|
| 500 g | tomaatteja |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1 rkl | vettä |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| Jauhelihaseos | |
| 1 kpl | (400 g) naudan paistijauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | basilikaa |
| Vuohenjuustokastike | |
| 1 kpl | (150 g) pehmeää vuohenjuustoa |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 2 dl | maitoa |
| Lisäksi | |
| 150 g | juustoraastetta |
- 1.
Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.
Jauheliha-lasagnevuoka
Kokoa jauheliha-lasagnevuoka suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 9 kpl | lasagnelevyä |
Tuoretomaattikastike: | |
| 500 g | tomaatteja |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1 rkl | vettä |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Jauhelihaseos | |
| 1 kpl | (400 g) naudan paistijauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | basilikaa |
Vuohenjuustokastike | |
| 1 kpl | (150 g) pehmeää vuohenjuustoa |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 2 dl | maitoa |
Lisäksi | |
| 150 g | juustoraastetta |
Valmistus (Uuni 175°C)
- 1
Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












