Jauheliha-lasagnevuoka | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lasagnevuoka

Jauheliha-lasagnevuoka

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kokoa jauheliha-lasagnevuoka suorakaiteen muotoiseen vuokaan.

Ainekset

9 kpl
Lasagnelevyä

tuoretomaattikastike:

500 g
Tomaatteja
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Vettä
2 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

jauhelihaseos

1 kpl
(400 g) naudan paistijauhelihaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa

vuohenjuustokastike

1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Maitoa

lisäksi

150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.