Jauheliha-lasagnevuoka
Ainekset
Tuoretomaattikastike:
Jauhelihaseos
Vuohenjuustokastike
Lisäksi
Valmistus
Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.