Jauheliha-lasagnevuoka - Yhteishyvä

Jauheliha-lasagnevuoka

Lasagnevuoka
Annokset
6
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
175°C
Kokoa jauheliha-lasagnevuoka suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
Jaa Somessa

Ainekset

9 kpl
Lasagnelevyä

TUORETOMAATTIKASTIKE:

500 g
Tomaatteja
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Vettä
2 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

JAUHELIHASEOS

1 kpl
(400 g) naudan paistijauhelihaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa

VUOHENJUUSTOKASTIKE

1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Maitoa

LISÄKSI

150 g
Juustoraastetta

Näin teet

1

Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa