Jauheliha-lasagnevuoka

Arvostele resepti
6 Annosta

Noin 2 tuntia

Kokoa jauheliha-lasagnevuoka suorakaiteen muotoiseen vuokaan.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
9 kpllasagnelevyä

Tuoretomaattikastike:

500 gtomaatteja
2 rkltomaattisosetta
1 rklvettä
2 rklfariinisokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria

Jauhelihaseos

1 kpl(400 g) naudan paistijauhelihaa
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1 tlbasilikaa

Vuohenjuustokastike

1 kpl(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
2 dlruokakermaa
2 dlmaitoa

Lisäksi

150 gjuustoraastetta

Valmistus (Uuni 175°C)

  1. 1

    Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025