Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-lasagnevuoka

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kokoa jauheliha-lasagnevuoka suorakaiteen muotoiseen vuokaan.

Ainekset

9 kpl
Lasagnelevyä

Tuoretomaattikastike:

500 g
Tomaatteja
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Vettä
2 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Jauhelihaseos

1 kpl
(400 g) naudan paistijauhelihaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa

Vuohenjuustokastike

1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Maitoa

Lisäksi

150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.