Jauhelihaleivät
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 300 g | jauhelihaa |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | oreganoa |
| 3 dl | juustoraastetta |
| 2 dl | sinihomejuustoa |
| 1 kpl | persikoita |
| 8 kpl | leipää |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda jauheliha ja sipulit pannulla. Mausta tomaattisoseella, suolalla ja oreganolla. Levitä seos leiville. Sekoita juustoraasteen joukkoon sinihomejuusto. Viipaloi persikanpuolikkaat. Nosta viipaleet leiville ja annostele pinnalle juustoseos. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Jauhelihaleivät
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 300 g | jauhelihaa |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | oreganoa |
| 3 dl | juustoraastetta |
| 2 dl | sinihomejuustoa |
| 1 kpl | persikoita |
| 8 kpl | leipää |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda jauheliha ja sipulit pannulla. Mausta tomaattisoseella, suolalla ja oreganolla. Levitä seos leiville. Sekoita juustoraasteen joukkoon sinihomejuusto. Viipaloi persikanpuolikkaat. Nosta viipaleet leiville ja annostele pinnalle juustoseos. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












