Jauhelihaleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihaleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
300 g
Jauhelihaa
1 rkl
Tonaattisosetta
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Oreganoa
3 dl
Juustoraastetta
2 dl
Sinihomejuustoa
1 kpl
Persikoita
8 kpl
Leipää

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda jauheliha ja sipulit pannulla. Mausta tomaattisoseella, suolalla ja oreganolla. Levitä seos leiville. Sekoita juustoraasteen joukkoon sinihomejuusto. Viipaloi persikanpuolikkaat. Nosta viipaleet leiville ja annostele pinnalle juustoseos. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.