Jauhelihapasta

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | paprika |
| 2 rkl | öljyä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 400 g | spagettia tai muuta pastaa |
- 1.
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi paprika.Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä sipulit ja paprika. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kastiketta kannen alla noin 15 minuuttia.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | paprika |
| 2 rkl | öljyä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
Lisäksi | |
| 400 g | spagettia tai muuta pastaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi paprika.Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä sipulit ja paprika. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kastiketta kannen alla noin 15 minuuttia.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




























