Jauhelihapasta

arvosana3/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 kplpaprika
2 rklöljyä
400 gjauhelihaa
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
1 tlsokeria
1 rklsoijakastiketta
1 tlkuivattua oreganoa

Lisäksi

400 gspagettia tai muuta pastaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi paprika.Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä sipulit ja paprika. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kastiketta kannen alla noin 15 minuuttia.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa jauhelihakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä