Sekoita marinadin ainekset. Poista lihasta paksut kalvot, jos niitä on. Laita liha pakastuspussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi tiukalla solmulla ja kääntele lihaa pussissa. Nosta pussi jääkaappiin pariksi päiväksi ja käännä sitä välillä. Tällaisena voit myös kuljettaa paistin vaikkapa mökille ja kypsyttää sen sitten perillä. Marinadi mureuttaa ja lisää lihan säilyvyyttä samalla tietenkin maustaen.Kypsennä liha huoneenlämpöisenä. Leikkaa pussin suu auki ja valuta marinadi siivilän läpi kattilaan. Nosta liha uunipannulle ja paina sen keskelle lihalämpömittari. Kuumenna uuni 125-150 asteeseen. Laita liha uuniin ja kypsennä välillä paistoliemellä tai marinadilla valellen kunnes sisälämpötila on 55 astetta. Ota paisti silloin uunista ja kiedo folioon. Odota kunnes lämpö nousee 60 asteeseen. Viipaloi silloin paisti ja tarjoa.Jos haluat kypsempää lihaa, pidä lihaa uunissa kunnes mittari näyttää 60-65 astetta ja kiedo liha vasta sitten folioon. Seisota lihaa noin 20 minuuttia ja viipaloi se sitten vadille
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.