Juhlasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juhlasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Jääsalaatti tai romainesalaatti
1 kpl
Kirsikkatomaatteja
200 g
Mozzarellaa
1/4 kpl
Isoja kapriksia
1 kpl
Avokado
1 kpl
Päärynä

kastike:

1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Sinappia
1/4 dl
Öljyä
Suolaa
Pippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista ensin kastike sekoittamalla punaviinietikkaan sinappi, öljy, suola ja pippuri. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja kirsikkatomaatit. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, kirsikkatomaateista, mozzarellasta ja kapriksista. Kuori ja paloittele avokado juuri ennen tarjoilua. Pese päärynä huolellisesti, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Nosta avokadon ja päärynänpalat salaattiin. Tarjoile kastike salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.