Juhlava mansikkahillo

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 1/5 l(noin 600 g) tuoreita mansikoita
4 dlhillosokeria
2 tlvaniljasokeria
2 tlkanelia
1 tlkardemummaa
1 tlkuivattua inkivääriä
1 tlkokonaista neilikkaa murskattuna

Valmistus

  1. 1

    Perkaa mansikat ja paloittele ne kattilaan. Lisää hillosokeri. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Kuori vaahto tarvittaessa. Lisää vaniljasokeri ja mausteet ja hauduta vielä noin 5 minuuttia. Täytä pestyt ja kuumennetut tölkit täyteen ja sulje ilmatiiviisti. Säilytä hillo viileässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä