Juhlava mansikkahillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juhlava mansikkahillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 1/5 l
(noin 600 g) tuoreita mansikoita
4 dl
Hillosokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 tl
Kanelia
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Kuivattua inkivääriä
1 tl
Kokonaista neilikkaa murskattuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Perkaa mansikat ja paloittele ne kattilaan. Lisää hillosokeri. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Kuori vaahto tarvittaessa. Lisää vaniljasokeri ja mausteet ja hauduta vielä noin 5 minuuttia. Täytä pestyt ja kuumennetut tölkit täyteen ja sulje ilmatiiviisti. Säilytä hillo viileässä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.