Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juures-perunasose

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Helppo perunamuusi saa uuden twistin lisäämällä juureksia soseeseen. Juureksiksi sopii esimerkiksi porkkana, palsternakka ja lanttu.

Ainekset

1 kg
Perunoita
500 g
Juureksia (esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä haluttaessa
3 dl
Maitoa tai keitinlientä
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat ja juurekset. Juurekset kypsyvät hitaammin kuin peruna, joten ne kannattaa paloitella pienemmäksi.

500 g
Juureksia (esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa
1 kg
Perunoita
2

Keitä kasvikset kypsäksi, soseuta ja lisää halutessasi mausteeksi hienonnettua valkosipulia. Soseuta soseeksi maidon ja suolan kanssa. Tarjoile lisäkkeenä.0905

1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä haluttaessa
3 dl
Maitoa tai keitinlientä
1/2 tl
Suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygårf
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.