Juustoinen broileri-pastakeitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoinen broileri-pastakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita (300 g)
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Porkkana
1/2 tl
Currya
8 dl
Kasvis- tai kanalientä
2 dl
Makaronia
100 g
Sulatejuustoa
1 kpl
Pätkittyjä pakastepapuja (200 g)
150 g
Ranskankermaa
1 tl
Organoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerisuikaleet. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynsi sekä kuorittu ja viipaloitu porkkana. Mausta currylla. Lisää kattilaan liemi, makaronit ja paloiteltu sulatejuusto. Keitä, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon pavut ja oregano. Keitä vielä muutama minuutti ja lisää ranskankerma. Tarjoile leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1524

364

22,3 g

11,8 g

22,0 g

3,3 g

1,5 g

17,3 g

3,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Currya,

1 tl Organoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli