Juustoinen porokiusaus - Yhteishyvä

Juustoinen porokiusaus

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

240 g
(1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa
1 rkl
Öljyä
500 g
(1 pussi) peruna-sipulisekoitusta
100 g
Murennettua sinihomejuustoa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Ruokakermaa

Näin teet

1

Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa