Juustoinen porokiusaus

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
240 g(1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa
1 rklöljyä
500 g(1 pussi) peruna-sipulisekoitusta
100 gmurennettua sinihomejuustoa
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
1 kplruokakermaa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä