Juustoinen porokiusaus
15 min

Nappaa talteen!
| 240 g | (1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 500 g | (1 pussi) peruna-sipulisekoitusta |
| 100 g | murennettua sinihomejuustoa |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | ruokakermaa |
- 1.
Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Juustoinen porokiusaus
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 240 g | (1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 500 g | (1 pussi) peruna-sipulisekoitusta |
| 100 g | murennettua sinihomejuustoa |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | ruokakermaa |
Valmistus
- 1
Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























