Juustoiset kesäkurpitsaskonssit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset kesäkurpitsaskonssit

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Juustoraastetta
1 1/2 dl
Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
1/2 dl
Rypsiöljyä
1 rkl
Siirappia
2 dl
Maustamatonta jogurttia

pinnalle

1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää juusto- ja kesäkurpitsaraaste, öljy, siirappi ja jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikinasta jauhojen avulla litteä pötkö ja leikkaa se vinottain veitsellä kolmionmuotoisiksi paloiksi. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele skonssit haarukalla ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kypsiä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

809

193

6,9 g

0,9 g

26,3 g

3,6 g

2,9 g

4,9 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Leivinjauhetta,

0,5 tl Suolaa,

1 dl Juustoraastetta,

1,5 dl Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa,

1 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli