Yhdistä kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää juusto- ja kesäkurpitsaraaste, öljy, siirappi ja jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikinasta jauhojen avulla litteä pötkö ja leikkaa se vinottain veitsellä kolmionmuotoisiksi paloiksi. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele skonssit haarukalla ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kypsiä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
809
193
6,9 g
0,9 g
26,3 g
3,6 g
2,9 g
4,9 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Leivinjauhetta,
0,5 tl Suolaa,
1 dl Juustoraastetta,
1,5 dl Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa,
1 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli