Juustoiset lohirullat
10 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 150 g | graavilohiviipaleita |
| 100 g | ruohosipulituorejuustoa |
| 3 rkl | murennettua sinihomejuustoa |
- 1.
Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.
Juustoiset lohirullat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 150 g | graavilohiviipaleita |
| 100 g | ruohosipulituorejuustoa |
| 3 rkl | murennettua sinihomejuustoa |
Valmistus
- 1
Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























