Juustoiset lohirullat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset lohirullat

???
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Graavilohiviipaleita
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
3 rkl
Murennettua sinihomejuustoa

Näin teet

1

Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.5.2019