Juustoiset lohirullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset lohirullat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

150 g
Graavilohiviipaleita
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
3 rkl
Murennettua sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.