Juustoiset lohirullat
10 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 150 g | graavilohiviipaleita |
| 100 g | ruohosipulituorejuustoa |
| 3 rkl | murennettua sinihomejuustoa |
- 1.
Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.
Juustoiset lohirullat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 150 g | graavilohiviipaleita |
| 100 g | ruohosipulituorejuustoa |
| 3 rkl | murennettua sinihomejuustoa |
Valmistus
- 1
Aseta kalaviipaleet tiukasti limittäin tuorekelmulla vuoratun leikkuulaudan päälle. Sekoita ruohosipulituorejuusto ja sinihomejuusto keskenään ja levitä juustotahna kalaviipaleille. Kääri levy rullaksi kelmun avulla. Pakasta rullaa noin tunti, kunnes se on kohmeinen ja helppo leikata. Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoa alkupalana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












