Juustoiset rakuunaporkkanat

Nappaa talteen!
| 500 g | porkkanoita |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 tl | rakuunaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 4 - 5 rkl | parmesaaniraastetta |
- 1.
Pese, rapsuta ja paloittele porkkanat. Kaada porkkanat uunivuokaan ja pirskota päälle öljyä. Paista porkkanoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele porkkanoiden päälle parmesaaniraaste ja kääntele sekaisin.
Juustoiset rakuunaporkkanat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | porkkanoita |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 tl | rakuunaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 4 - 5 rkl | parmesaaniraastetta |
Valmistus
- 1
Pese, rapsuta ja paloittele porkkanat. Kaada porkkanat uunivuokaan ja pirskota päälle öljyä. Paista porkkanoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele porkkanoiden päälle parmesaaniraaste ja kääntele sekaisin.
Ravintosisältö
101
Energiaa kcal
421
Energiaa kj
7,0 g
Rasvaa
1,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
7,0 g
Hiilihydraatteja
6,8 g
Sokereita
3,3 g
Kuituja
0,8 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
101
Energiaa kcal
421
Energiaa kj
7,0 g
Rasvaa
1,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
7,0 g
Hiilihydraatteja
6,8 g
Sokereita
3,3 g
Kuituja
0,8 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Rakuunaa, Suolaa, Rouhittua mustapippuria, 4 - 5 rkl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












