Juustoiset rakuunaporkkanat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset rakuunaporkkanat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Porkkanoita
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Rakuunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 - 5 rkl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, rapsuta ja paloittele porkkanat. Kaada porkkanat uunivuokaan ja pirskota päälle öljyä. Paista porkkanoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele porkkanoiden päälle parmesaaniraaste ja kääntele sekaisin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

421

101

7,0 g

1,0 g

7,0 g

6,8 g

3,3 g

0,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Rakuunaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

4 - 5 rkl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli