Juustoiset sienipuustit

Arvostele resepti
16 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
50 ghiivaa
5 dlomenamehua
2 tlsuolaa
1 1/2 dlkauraleseitä
3/4 gjuoksevaa margariinia
12 dlrouheisia sämpyläjauhoja

Täyte:

100 gvalkosipulituorejuustoa
100 gherkkusieniä

Voiteluun:

1 kplkananmuna

Valmistus

  1. 1

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen mehuun. Lisää suola, kauraleseet ja margariini. Alusta jauhojen kanssa taikinaksi. Peitä taikina liinalla ja kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa. Kauli kohonnut taikina levyksi ja levitä sille tasaisesti tuorejuustoa. Hienonna sienet ja levitä tuorejuuston päälle. Kääri taikina rullalle ja leikkaa paloiksi. Kohota sämpylöitä peitettynä noin 20 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele sämpylät munalla ja paista 12-15 minuuttia. Puustit maistuvat parhaimmilta lämpiminä ja samana päivänä tarjoiltuna.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä