Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustokuorrutetut broilerinleikkeet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin leikkeitä
4 rkl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
5 rkl
Korppujauhoja
5 rkl
Parmesaaniraastetta
2 kpl
Tomaattia
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
1 dl
Juustoraastetta

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sivele jogurttia broilerileikkeiden molemmille puolille ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita lautasella korppujauhot ja parmesaaniraaste. Kääntele leikkeet seoksessa ja ruskista öljyssä. Nosta leikkeet uunivuokaan.

Pilko tomaatit ja sekoita hienonnetun basilikan kanssa. Nostele seosta kasoiksi leikkeiden päälle ja ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta pikaisesti kuumien grillivastusten alla. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

219

919

4,5 g

1,8 g

8,5 g

2,0 g

0,8 g

35,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

5 rkl Parmesaaniraastetta,

2 rkl Hienonnettua basilikaa,

1 dl Juustoraastetta,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli