Juustokuorrutetut broilerinleikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustokuorrutetut broilerinleikkeet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin leikkeitä
4 rkl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
5 rkl
Korppujauhoja
5 rkl
Parmesaaniraastetta
2 kpl
Tomaattia
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
1 dl
Juustoraastetta

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sivele jogurttia broilerileikkeiden molemmille puolille ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita lautasella korppujauhot ja parmesaaniraaste. Kääntele leikkeet seoksessa ja ruskista öljyssä. Nosta leikkeet uunivuokaan.

Pilko tomaatit ja sekoita hienonnetun basilikan kanssa. Nostele seosta kasoiksi leikkeiden päälle ja ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta pikaisesti kuumien grillivastusten alla. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

919

219

4,5 g

1,8 g

8,5 g

2,0 g

0,8 g

35,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

5 rkl Parmesaaniraastetta,

2 rkl Hienonnettua basilikaa,

1 dl Juustoraastetta,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli