Juustopallot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustopallot

Juustopallot

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Superherkulliset juustopallot valmistuvat helposti vain muutamasta aineksesta. Kierittele lopuksi juustopallot suolakeksimuruissa.

Ainekset

6 kpl
Kuivattua aprikoosia
1 1/2 rkl
Valkoviiniä tai omenamehua
1 kpl
Vuohenvalkohomejuustoa (180 g)
3 - 4 rkl
Cottage cheese -raejuustoa (esim. keso)

pinnalle

3 kpl
Suolakeksiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna aprikoosit ja anna pehmentyä valkoviinissä tai mehussa puolisen tuntia.

1 1/2 rkl
Valkoviiniä tai omenamehua
6 kpl
Kuivattua aprikoosia
2

Murustele juusto kulhoon tai teholeikkuriin. Lisää joukkoon raejuusto ja aprikoosit. Soseuta tahnaksi sauvasekoittimella tai teholeikkurilla.

1 kpl
Vuohenvalkohomejuustoa (180 g)
3 - 4 rkl
Cottage cheese -raejuustoa (esim. keso)
3

Murusta suolakeksit lautaselle hienoksi jauheeksi. Pyörittele juustomassa pieniksi palloiksi. Kierittele pallot suolakeksimuruissa.

3 kpl
Suolakeksiä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

286

68

2,8 g

1,6 g

7,3 g

5,6 g

1,1 g

2,5 g

0,2 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli