Kaalisalaatti venäläiseen tapaan | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaalisalaatti venäläiseen tapaan

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 g
Keräkaalisuikaleita
200 g
Porkkanaraastetta
1 kpl
Iso sipuli
Pala purjoa

kastike:

125 g
Kevytmajoneesia
1 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa
2 - 3 rkl
Appelsiinituoremehua
1 tl
Vahvaa sinappia
1 tl
Sokeria tai juoksevaa hunajaa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi sipuli ja purjo. Sekoita kasvissuikaleet ja raaste tilavassa kulhossa. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset toisessa kulhossa ja kaada kastike salaatille. Sekoita hyvin. Anna valmiin salaatin vetäytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.