Kaalisalaatti venäläiseen tapaan

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
500 gkeräkaalisuikaleita
200 gporkkanaraastetta
1 kpliso sipuli
pala purjoa

Kastike:

125 gkevytmajoneesia
1 1/2 rklvalkoviinietikkaa
2 - 3 rklappelsiinituoremehua
1 tlvahvaa sinappia
1 tlsokeria tai juoksevaa hunajaa
1/2 tlsuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi sipuli ja purjo. Sekoita kasvissuikaleet ja raaste tilavassa kulhossa. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset toisessa kulhossa ja kaada kastike salaatille. Sekoita hyvin. Anna valmiin salaatin vetäytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025