Kaalisalaatti

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
300 gkeräkaalia
100 gpunakaalia
2 kplporkkanaa

Kastike:

2 dlkermaviiliä
1/2 dlmajoneesia
1/2 dltomaattisosetta
1/2 dlmaustekurkkua kuutioina
1 tlsokeria
1/4 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaalit. Kuori ja suikaloi porkkanat. Sekoita salaatiksi.

    MääräAinesosa
    300 gkeräkaalia
    100 gpunakaalia
    2 kplporkkanaa
  2. 2

    Valmista salaatinkastike. Sekoita kermaviilin joukkoon majoneesi, tomaattisose ja maustekurkkukuutiot. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita noin 1 dl kastikkeesta salaatin joukkoon. Käytä ylimääräinen kastike seuraavana päivänä vaikka viher- tai katkarapusalaatin kanssa. Kastike sopii hyvin myös hampurilaisen väliin.

    MääräAinesosa
    2 dlkermaviiliä
    1/2 dlmajoneesia
    1/2 dltomaattisosetta
    1/2 dlmaustekurkkua kuutioina
    1 tlsokeria
    1/4 tlsuolaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
10.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025