Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaalisalaatti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

300 g
Keräkaalia
100 g
Punakaalia
2 kpl
Porkkanaa

Kastike:

2 dl
Kermaviiliä
1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Tomaattisosetta
1/2 dl
Maustekurkkua kuutioina
1 tl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaalit. Kuori ja suikaloi porkkanat. Sekoita salaatiksi.

300 g
Keräkaalia
100 g
Punakaalia
2 kpl
Porkkanaa
2

Valmista salaatinkastike. Sekoita kermaviilin joukkoon majoneesi, tomaattisose ja maustekurkkukuutiot. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita noin 1 dl kastikkeesta salaatin joukkoon. Käytä ylimääräinen kastike seuraavana päivänä vaikka viher- tai katkarapusalaatin kanssa. Kastike sopii hyvin myös hampurilaisen väliin.

2 dl
Kermaviiliä
1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Tomaattisosetta
1/2 dl
Maustekurkkua kuutioina
1 tl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
|
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.