Kuori ja lohko perunat ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, perunat ja porkkanat. Keitä 10 minuuttia. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Lisää keittoon purjo, retiisit ja pakastekala. Keitä vielä 10 minuuttia. Lisää kerma ja voi. Kiehauta ja lisää tilli ja mustapippuri. Tarkista maku.
Vinkki! Keiton voi valmistaa myös tuoreesta kalasta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1021
244
4,5 g
2,0 g
30,0 g
6,5 g
4,3 g
17,0 g
1,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli