Kuori ja lohko perunat ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, perunat ja porkkanat. Keitä 10 minuuttia. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Lisää keittoon purjo, retiisit ja pakastekala. Keitä vielä 10 minuuttia. Lisää kerma ja voi. Kiehauta ja lisää tilli ja mustapippuri. Tarkista maku.
Vinkki! Keiton voi valmistaa myös tuoreesta kalasta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
244
1021
4,5 g
2,0 g
30,0 g
6,5 g
4,3 g
17,0 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli