Kahden kalan keitto - Yhteishyvä

Kahden kalan keitto

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Varhaisperunoita
500 g
Varhaisporkkanoita
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Purjo
8 kpl
Retiisiä
2 kpl
(à 300 g) pakastekalaa (esim. pakastelohikuutioita ja seitä)
1 kpl
(2,5 dl) maustettua ruokakermaa
1 rkl
Voita
1 1/2 rkl
Silputtua tilliä
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja lohko perunat ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, perunat ja porkkanat. Keitä 10 minuuttia. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Lisää keittoon purjo, retiisit ja pakastekala. Keitä vielä 10 minuuttia. Lisää kerma ja voi. Kiehauta ja lisää tilli ja mustapippuri. Tarkista maku.

Vinkki! Keiton voi valmistaa myös tuoreesta kalasta.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g180 g
Proteiinia17 g102 g
Rasvaa5 g27 g
Kuituja4 g26 g
Energiaa kj1021 6126
Energiaa kcal244 1463

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 l Vettä

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g180 g
Proteiinia17 g102 g
Rasvaa5 g27 g
Kuituja4 g26 g
Energiaa kj1021 6126
Energiaa kcal244 1463

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 l Vettä

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.