Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahden tomaatin Caprin salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Kirsikkatomaatteja
5 kpl
Aurinkokuivatun tomaatin puolikasta
100 g
Minimozzarellapalloja
1 kpl
Jääsalaattia
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Balsamiviinietikkaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi. Valuta mozzarellat liemestä.

Revi salaatti basilikan kanssa tarjoiluvadille. Nostele joukkoon tomaatit ja juusto. Sekoita oliiviöljystä, balsamiviinietikasta ja mausteista kastike ja pirskota salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

186

776

14,3 g

4,5 g

5,8 g

5,5 g

3,3 g

7,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Hienonnettua basilikaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli