Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahden tomaatin pasta

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

500 g
Kirsikkatomaatteja
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Chilirouhetta
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
1/2 kpl
Pinjansiemeniä halutessasi
250 g
Tuorepastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon. Mausta suolalla ja chilirouheella. Sekoita mausteöljy tomaattien joukkoon ja paahda uunin keskitasolla 10 minuuttia. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Lisää ne ja halutessasi pinjansiemenet tomaattien joukkoon ja jatka paahtamista noin 5 minuuttia. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Sekoita tomaattiseos pastan joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.