Kahden tomaatin pasta

Nappaa talteen!
| 500 g | kirsikkatomaatteja |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | chilirouhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 1/2 kpl | pinjansiemeniä halutessasi |
| 250 g | tuorepastaa |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon. Mausta suolalla ja chilirouheella. Sekoita mausteöljy tomaattien joukkoon ja paahda uunin keskitasolla 10 minuuttia. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Lisää ne ja halutessasi pinjansiemenet tomaattien joukkoon ja jatka paahtamista noin 5 minuuttia. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Sekoita tomaattiseos pastan joukkoon.
Kahden tomaatin pasta
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | kirsikkatomaatteja |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | chilirouhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 1/2 kpl | pinjansiemeniä halutessasi |
| 250 g | tuorepastaa |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon. Mausta suolalla ja chilirouheella. Sekoita mausteöljy tomaattien joukkoon ja paahda uunin keskitasolla 10 minuuttia. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Lisää ne ja halutessasi pinjansiemenet tomaattien joukkoon ja jatka paahtamista noin 5 minuuttia. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Sekoita tomaattiseos pastan joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























