Kala-kasviskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kala-kasviskeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Perunaa
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Paprika
1 tl
Tuoretta inkivääriä
400 g
Kalaa (esim. pakasteseiti tai -lohi)
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 rkl
Hunajaa
1 l
Vettä
1 kpl
Kidneypapuja
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

tarjoiluun:

Persiljaa
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli, perunat ja porkkanat. Pese ja paloittele paprika. Raasta inkivääri. Paloittele kala. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä. Lisää inkivääri ja kasvisliemikuutio ja vesi. Keitä noin 6 min. Lisää kattilaan pavut, kala, hunaja ja mausteet. Keitä, kunnes kasvikset ja kala ovat kypsiä, noin 12 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.