Kalaa kasvispedillä | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalaa kasvispedillä

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Varaa kalaa n. 150 g ruokailijaa kohden

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä kala uunissa kasvisten päällä. Kalan alle sopivat esimerkiksi paloiteltu sipuli, varsiselleri ja persilja. Voit kokeilla myös hienonnettua sipulia, valkosipulia, tuoreita tomaatteja ja halutessasi lisäksi aurinkokuivattuja tomaatteja. Nosta kala pedille ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla. Kypsennä 200 asteessa 20-30 minuuttia. Kala saa pedillä hyvän maun, kypsyy meheväksi eikä tartu astiaan kiinni

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.