Kalatartar ja paahdettu ruisleipä

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
160 gkraavikalaa, lohta tai siikaa
2 rklhienonnettua tilliä
2 rklhienonnettua purjoa
2 rklsmetanaa
mustapippuria

Lisäksi :

ruisleipää
salaattia
paprikaa
tomaattia
2 tlöljyä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025