Kalatartar ja paahdettu ruisleipä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalatartar ja paahdettu ruisleipä

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

160 g
Kraavikalaa, lohta tai siikaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Hienonnettua purjoa
2 rkl
Smetanaa
Mustapippuria

LISÄKSI :

Ruisleipää
Salaattia
Paprikaa
Tomaattia
2 tl
Öljyä

Näin teet

1

Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019