Kalatartar ja paahdettu ruisleipä
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 160 g | kraavikalaa, lohta tai siikaa |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| 2 rkl | hienonnettua purjoa |
| 2 rkl | smetanaa |
| mustapippuria | |
| Lisäksi : | |
|---|---|
| ruisleipää | |
| salaattia | |
| paprikaa | |
| tomaattia | |
| 2 tl | öljyä |
- 1.
Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.
Kalatartar ja paahdettu ruisleipä
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 160 g | kraavikalaa, lohta tai siikaa |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| 2 rkl | hienonnettua purjoa |
| 2 rkl | smetanaa |
| mustapippuria | |
Lisäksi : | |
| ruisleipää | |
| salaattia | |
| paprikaa | |
| tomaattia | |
| 2 tl | öljyä |
Valmistus
- 1
Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












