Kalatartar ja paahdettu ruisleipä
Ainekset
160 g
Kraavikalaa, lohta tai siikaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Hienonnettua purjoa
2 rkl
Smetanaa
Mustapippuria
LISÄKSI :
Ruisleipää
Salaattia
Paprikaa
Tomaattia
2 tl
Öljyä
Näin teet
1
Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.11.2018