Kalatartar ja paahdettu ruisleipä | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalatartar ja paahdettu ruisleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

160 g
Kraavikalaa, lohta tai siikaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Hienonnettua purjoa
2 rkl
Smetanaa
Mustapippuria

lisäksi :

Ruisleipää
Salaattia
Paprikaa
Tomaattia
2 tl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.