Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja halkaise paprikat. Poista kanta, siemenet ja valkoiset osat.Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppu.Avaa savusilakat ja poista ruodot. Paloittele kala.Pese ja kuutioi tomaatti.Valmista täyte. Sekoita kuullotettu sipuli, savusilakat, tomaattikuutiot, cous cous ja juustoraaste kulhossa.Lusikoi täyte paprikoiden sisään.Nosta paprikat uuniastiaan ja kaada vuokaan vähän vettä.Peitä vuoka foliolla. Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia.Poista folio ja ripottele halutessasi vielä hieman juustoraastetta pinnalle. Gratinoi 225 asteessa noin 5-7 minuuttia.Tarjoile salaatin kanssa.Poista savusilkasta pää ja avaa vatsa. Vedä selkäruoto irti kokonaisena
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.