Kalatäytteiset uunipaprikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalatäytteiset uunipaprikat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Paprikaa
1/2 dl
Cous cousia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
300 g
Savusilakoita
2 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja halkaise paprikat. Poista kanta, siemenet ja valkoiset osat.Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppu.Avaa savusilakat ja poista ruodot. Paloittele kala.Pese ja kuutioi tomaatti.Valmista täyte. Sekoita kuullotettu sipuli, savusilakat, tomaattikuutiot, cous cous ja juustoraaste kulhossa.Lusikoi täyte paprikoiden sisään.Nosta paprikat uuniastiaan ja kaada vuokaan vähän vettä.Peitä vuoka foliolla. Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia.Poista folio ja ripottele halutessasi vielä hieman juustoraastetta pinnalle. Gratinoi 225 asteessa noin 5-7 minuuttia.Tarjoile salaatin kanssa.Poista savusilkasta pää ja avaa vatsa. Vedä selkäruoto irti kokonaisena

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.