Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset

Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(1 kg) valmiiksi suolattua kalkkunan fileerullaa

pestokasvikset:

1 kpl
Kesäkurpitsa
200 g
Herkkusieniä
2 kpl
Paprikaa
1/2 dl
Pestokastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileerullasta muovi ja paista 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Pese kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele suuriksi paloiksi. Sekoita kasvikset kulhossa pestokastikkeen kanssa. Kaada lihan kanssa samaan uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 15 - 20 minuuttia. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Nosta kypsä fileerulla uunista, viipaloi ja tarjoile pestokasvisten ja riisin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.