Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (1 kg) valmiiksi suolattua kalkkunan fileerullaa |
| Pestokasvikset: | |
|---|---|
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 200 g | herkkusieniä |
| 2 kpl | paprikaa |
| 1/2 dl | pestokastiketta |
- 1.
Poista fileerullasta muovi ja paista 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Pese kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele suuriksi paloiksi. Sekoita kasvikset kulhossa pestokastikkeen kanssa. Kaada lihan kanssa samaan uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 15 - 20 minuuttia. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Nosta kypsä fileerulla uunista, viipaloi ja tarjoile pestokasvisten ja riisin kanssa.
Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (1 kg) valmiiksi suolattua kalkkunan fileerullaa |
Pestokasvikset: | |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 200 g | herkkusieniä |
| 2 kpl | paprikaa |
| 1/2 dl | pestokastiketta |
Valmistus
- 1
Poista fileerullasta muovi ja paista 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Pese kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele suuriksi paloiksi. Sekoita kasvikset kulhossa pestokastikkeen kanssa. Kaada lihan kanssa samaan uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 15 - 20 minuuttia. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Nosta kypsä fileerulla uunista, viipaloi ja tarjoile pestokasvisten ja riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























