Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset
Ainekset
Valmistus
Poista fileerullasta muovi ja paista 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Pese kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele suuriksi paloiksi. Sekoita kasvikset kulhossa pestokastikkeen kanssa. Kaada lihan kanssa samaan uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 15 - 20 minuuttia. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Nosta kypsä fileerulla uunista, viipaloi ja tarjoile pestokasvisten ja riisin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.