Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(1 kg) valmiiksi suolattua kalkkunan fileerullaa

Pestokasvikset:

1 kplkesäkurpitsa
200 gherkkusieniä
2 kplpaprikaa
1/2 dlpestokastiketta

Valmistus

  1. 1

    Poista fileerullasta muovi ja paista 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Pese kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele suuriksi paloiksi. Sekoita kasvikset kulhossa pestokastikkeen kanssa. Kaada lihan kanssa samaan uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 15 - 20 minuuttia. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Nosta kypsä fileerulla uunista, viipaloi ja tarjoile pestokasvisten ja riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä