Kalkkunapihvi vuohenjuustokuorrutuksella | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunapihvi vuohenjuustokuorrutuksella

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Maustettua kalkkunan rintafileepihviä
100 g
Vuohenjuustoa (chévre)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna rasva pannulla ja ruskista fileiden pinta molemmilta puolilta. Jatka kypsentämistä uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Ota fileet pois uunista ja nosta uunin lämpö 250 asteeseen ja kytke ylälämpö tai grillivastus. Leikkaa juusto viipaleiksi ja aseta jokaiselle pihville juustosiivu. Ruskista juuston pintaa noin 3 minuuttia, älä kuitenkaan anna sulaa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.