Kalkkunapihvi vuohenjuustokuorrutuksella - Yhteishyvä

Kalkkunapihvi vuohenjuustokuorrutuksella

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Maustettua kalkkunan rintafileepihviä
100 g
Vuohenjuustoa (chévre)

Näin teet

1

Kuumenna rasva pannulla ja ruskista fileiden pinta molemmilta puolilta. Jatka kypsentämistä uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Ota fileet pois uunista ja nosta uunin lämpö 250 asteeseen ja kytke ylälämpö tai grillivastus. Leikkaa juusto viipaleiksi ja aseta jokaiselle pihville juustosiivu. Ruskista juuston pintaa noin 3 minuuttia, älä kuitenkaan anna sulaa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa