Kalkkunarulla ja päärynäkastike
Ainekset
Valmistus
Nosta kalkkunarulla huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Pyyhi lihan pinta ja huuhtele paistovahti. Aseta paistovahti takasin. Nosta kalkkuna uunivuokaan. Kypsennä 150 asteessa, kunnes paistivahti pompahtaa ylös tai paistomittarilla mitattaessa, kunnes sisälämpötila on 74 astetta. Poista paistovahti ja kääri paisti folioon. Anna vetäytyä 15 minuuttia ja valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna mehu, lihaliemi, kerma, päärynäsose ja curry kasarissa. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Sekoita lasissa tärkkelysjauho ja tilkka vettä. Suurusta kastike seoksella. Poista paistista verkko ja viipaloi kalkkuna tarjolle kastikkeen ja perunalisäkkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.