Kalkkunarulla uunissa - Yhteishyvä

Kalkkunarulla uunissa

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Kalkkunafileerulla

Näin teet

1

Ota rulla huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Poista muovipakkaus ja pyyhi kalkkunarullan pinta. Aseta kalkkuna uunivuokaan. Kypsennä lihaa ensin 200 asteessa 40 minuuttia ja laske lämpötila sitten 175 asteeseen. Kypsennä vielä 40-45 minuuttia tai kunnes lihaan valmiiksi asetettu paistovahti ponnahtaa ylös tai sisälämpötila näyttää 76 astetta. Kääri kypsä rulla folioon ja anna levätä 15 minuuttia. Poista paistovahti ja verkko. Viipaloi kalkkuna ja tarjoile lisäkkeenä raikasta omenahilloketta.Omenahilloke

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 13.11.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa