Kana-mozzarellaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kana-mozzarellaleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ciabatta-leipä

täyte

1 kpl
Paistettuja broilerin sisäfileitä (250 g)
1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
3 rkl
Pestokastiketta
1 kpl
Mozzarellajuustoa (125 g)
2 kpl
Tomaattia
Salaatinlehtiä
Loraus oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise leipä pituussuunnassa. Lämmitä broileripalat. Vedä juustohöylällä kesäkurpitsasta pituussuunnassa lastuja. Paahda viipaleet grilli- tai paistinpannulla. Levitä leivänpuolikkaalle pestokastike. Viipaloi mozzarella, tomaatit ja broileripalat. Nostele ainekset leivälle salaatinlehtien ja kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta ripauksella pippuria. Nosta leivän kansi päälle ja paina kiinni. Paloittele neljään osaan ja tarjoa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

556

133

7,5 g

1,8 g

4,5 g

2,0 g

1,3 g

11,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Salaatinlehtiä,

Loraus oliiviöljyä,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli