Kuumenna uuni 175 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Riko nuudelit pienemmiksi ja sekoita kananmunan joukkoon. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Mausta seos suolalla, sekoita. Nostele lusikalla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille nuudelimassasta 10 kekoa. Muotoile ne käsin pesiksi tekemällä pienet syvennykset niiden keskelle. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia ja nosta jäähtymään. Keitä munasalaattia varten kananmunia kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Jäähdytä kylmän veden alla, kuori ja soseuta munat haarukalla. Kuori ja hienonna punasipuli, hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lusikoi täytettä nuudelipesiin ja tarjoa ne esimerkiksi buffet-pöydän pikkusuolaisena.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.