Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kananmunasalaatti nuudelipesissä

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

Nuudelipesät

2 kpl
Kananmunaa
3 kpl
Kananmakuisia nuudeleita
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/4 tl
Suolaa

Munasalaatti:

6 kpl
Kananmunaa
1/2 kpl
Punasipulia
2 rkl
Tuoretta persiljaa
3/4 dl
Kevytmajoneesia
1 tl
Sinappia
1 tl
Sitruunamehua
1 kpl
Nuudelipuusin mausteet

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Riko nuudelit pienemmiksi ja sekoita kananmunan joukkoon. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Mausta seos suolalla, sekoita. Nostele lusikalla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille nuudelimassasta 10 kekoa. Muotoile ne käsin pesiksi tekemällä pienet syvennykset niiden keskelle. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia ja nosta jäähtymään. Keitä munasalaattia varten kananmunia kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Jäähdytä kylmän veden alla, kuori ja soseuta munat haarukalla. Kuori ja hienonna punasipuli, hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lusikoi täytettä nuudelipesiin ja tarjoa ne esimerkiksi buffet-pöydän pikkusuolaisena.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.