Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kanawrapit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Vehnätortillaa

Täyte

300 - 400 g
Broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Currya
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 dl
Majoneesia
Pala jääsalaattia
2 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista suikaleet pannussa öljyssä. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Sivele tortilloille majoneesi. Suikaloi jääsalaatti ja kuutioi tomaatit. Nostele tortilloille salaattia, tomaattia ja broilerisuikaleita. Kääri rullalle ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.4.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

345

1442

16,5 g

2,3 g

22,0 g

3,0 g

1,5 g

26,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Currya,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Pala jääsalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli