Kaneliomenaherkku | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaneliomenaherkku

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Omenaa
2 rkl
Voita tai magrariinia
1/2 dl
Kanelisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori omenat ja paloittele ne lohkoiksi. Kuumenna voi pannulla. Lisää omenapalat ja kääntele ne voissa. Ripottele joukkoon kanelisokeri. Anna omenoiden pehmentyä miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Tarjoile omenat lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.7.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.