Kaneliomenaherkku
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | omenaa |
| 2 rkl | voita tai magrariinia |
| 1/2 dl | kanelisokeria |
- 1.
Kuori omenat ja paloittele ne lohkoiksi. Kuumenna voi pannulla. Lisää omenapalat ja kääntele ne voissa. Ripottele joukkoon kanelisokeri. Anna omenoiden pehmentyä miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Tarjoile omenat lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.
Kaneliomenaherkku
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | omenaa |
| 2 rkl | voita tai magrariinia |
| 1/2 dl | kanelisokeria |
Valmistus
- 1
Kuori omenat ja paloittele ne lohkoiksi. Kuumenna voi pannulla. Lisää omenapalat ja kääntele ne voissa. Ripottele joukkoon kanelisokeri. Anna omenoiden pehmentyä miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Tarjoile omenat lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























