Kardemummapossu - Yhteishyvä

Kardemummapossu

???
Annokset
4
Ruokavalio
Kardemumma, chili, inkivääri ja monet muut mausteet tuovat makua porsaanlihaan: turkkilainen jogurtti tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Kardemummapossu maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin!
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Porsaan sisäfileetä
2 tl
Kokonaista kardemummaa
2 tl
Vettä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1 1/2 tl
Kurkumaa
Punaista chilirouhetta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Paloittele liha reiluiksi kuutioiksi. Hienonna morttelissa kardemumman siemenet vesitilkan kanssa. Kuumenna öljy ja kuullota sipuli. Lisää raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi sekä kardemummatahna. Kääntele hetki. Lisää liha ja mausteet. Paista noin 5 minuuttia sekoittaen. Kaada sekaan tomaattimurska ja jogurtti ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
SOK
Julkaistu: 1.4.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa