Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kardemummapossu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kardemumma, chili, inkivääri ja monet muut mausteet tuovat makua porsaanlihaan: turkkilainen jogurtti tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Kardemummapossu maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin!

Ainekset

600 g
Porsaan sisäfileetä
2 tl
Kokonaista kardemummaa
2 tl
Vettä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1 1/2 tl
Kurkumaa
Punaista chilirouhetta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele liha reiluiksi kuutioiksi. Hienonna morttelissa kardemumman siemenet vesitilkan kanssa. Kuumenna öljy ja kuullota sipuli. Lisää raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi sekä kardemummatahna. Kääntele hetki. Lisää liha ja mausteet. Paista noin 5 minuuttia sekoittaen. Kaada sekaan tomaattimurska ja jogurtti ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.4.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.