Kardemummapossu

Kardemumma, chili, inkivääri ja monet muut mausteet tuovat makua porsaanlihaan: turkkilainen jogurtti tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Kardemummapossu maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin!

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gporsaan sisäfileetä
2 tlkokonaista kardemummaa
2 tlvettä
1 kplsipuli
2 rklöljyä
pala tuoretta inkivääriä
1 kplvalkosipulinkynsi
2 tlgaram masala -mausteseosta
1 1/2 tlkurkumaa
punaista chilirouhetta
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
1/2 dlturkkilaista jogurttia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Paloittele liha reiluiksi kuutioiksi. Hienonna morttelissa kardemumman siemenet vesitilkan kanssa. Kuumenna öljy ja kuullota sipuli. Lisää raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi sekä kardemummatahna. Kääntele hetki. Lisää liha ja mausteet. Paista noin 5 minuuttia sekoittaen. Kaada sekaan tomaattimurska ja jogurtti ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä