Kardemummapossu

Nappaa talteen!
Kardemumma, chili, inkivääri ja monet muut mausteet tuovat makua porsaanlihaan: turkkilainen jogurtti tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Kardemummapossu maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin!
| 600 g | porsaan sisäfileetä |
| 2 tl | kokonaista kardemummaa |
| 2 tl | vettä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| pala tuoretta inkivääriä | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 tl | garam masala -mausteseosta |
| 1 1/2 tl | kurkumaa |
| punaista chilirouhetta | |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1/2 dl | turkkilaista jogurttia |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Paloittele liha reiluiksi kuutioiksi. Hienonna morttelissa kardemumman siemenet vesitilkan kanssa. Kuumenna öljy ja kuullota sipuli. Lisää raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi sekä kardemummatahna. Kääntele hetki. Lisää liha ja mausteet. Paista noin 5 minuuttia sekoittaen. Kaada sekaan tomaattimurska ja jogurtti ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kardemummapossu
Kardemumma, chili, inkivääri ja monet muut mausteet tuovat makua porsaanlihaan: turkkilainen jogurtti tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Kardemummapossu maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin!
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | porsaan sisäfileetä |
| 2 tl | kokonaista kardemummaa |
| 2 tl | vettä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| pala tuoretta inkivääriä | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 tl | garam masala -mausteseosta |
| 1 1/2 tl | kurkumaa |
| punaista chilirouhetta | |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1/2 dl | turkkilaista jogurttia |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Paloittele liha reiluiksi kuutioiksi. Hienonna morttelissa kardemumman siemenet vesitilkan kanssa. Kuumenna öljy ja kuullota sipuli. Lisää raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi sekä kardemummatahna. Kääntele hetki. Lisää liha ja mausteet. Paista noin 5 minuuttia sekoittaen. Kaada sekaan tomaattimurska ja jogurtti ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























