Karhunlaukkapesto
1 Kappaletta
Supertrendikkäästä, miedosti valkosipulisesta karhunlaukasta syntyy pähkinöiden ja sipulinvarsien kanssa maukas pesto, joka sopii esimerkiksi leivän päälle, grillinruoan kaveriksi tai pastakastikkeeksi.
Ainekset
Valmistus
1
Yhdistä kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimen kulhossa. Soseuta tasaiseksi.
Vinkki: Tiesitkö, että pesto säilyy paremmin öljyn alla? Laita pesto lasitölkkiin, kaada päälle noin 1 cm öljyä ja säilytä jääkaapissa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 24.4.2017
|Muokattu: 6.10.2023
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1731
7244
193,0 g
13,0 g
3,0 g
3,0 g
1,0 g
3,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 l Karhunlaukan lehtiä,
1 dl Parmesaanijuustoa,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli