Karhunlaukkapesto - Yhteishyvä

Karhunlaukkapesto

???
Kappaleita
1
Ruokavalio
Supertrendikkäästä, miedosti valkosipulisesta karhunlaukasta syntyy pähkinöiden ja sipulinvarsien kanssa maukas pesto, joka sopii esimerkiksi leivän päälle, grillinruoan kaveriksi tai pastakastikkeeksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 l
Karhunlaukan lehtiä
2 kpl
Kevätsipulinvartta
1 kpl
(100 g) saksanpähkinöitä
2 dl
Öljyä
1 dl
Parmesaanijuustoa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria

Näin teet

1

Yhdistä kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimen kulhossa. Soseuta tasaiseksi.

Vinkki: Tiesitkö, että pesto säilyy paremmin öljyn alla? Laita pesto lasitölkkiin, kaada päälle noin 1 cm öljyä ja säilytä jääkaapissa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 24.4.2017
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g3 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa193 g193 g
Kuituja1 g1 g
Energiaa kj7244 7244
Energiaa kcal1731 1731

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 l Karhunlaukan lehtiä

  • 1 dl Parmesaanijuustoa

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g3 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa193 g193 g
Kuituja1 g1 g
Energiaa kj7244 7244
Energiaa kcal1731 1731

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 l Karhunlaukan lehtiä

  • 1 dl Parmesaanijuustoa

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Piia Arnould

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.