Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karhunlaukkapesto

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Supertrendikkäästä, miedosti valkosipulisesta karhunlaukasta syntyy pähkinöiden ja sipulinvarsien kanssa maukas pesto, joka sopii esimerkiksi leivän päälle, grillinruoan kaveriksi tai pastakastikkeeksi.

Ainekset

1/2 l
Karhunlaukan lehtiä
2 kpl
Kevätsipulinvartta
1 kpl
(100 g) saksanpähkinöitä
2 dl
Öljyä
1 dl
Parmesaanijuustoa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimen kulhossa. Soseuta tasaiseksi.

Vinkki: Tiesitkö, että pesto säilyy paremmin öljyn alla? Laita pesto lasitölkkiin, kaada päälle noin 1 cm öljyä ja säilytä jääkaapissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 24.4.2017
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1731

7244

193,0 g

13,0 g

3,0 g

3,0 g

1,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 l Karhunlaukan lehtiä,

1 dl Parmesaanijuustoa,

1 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli