Mittaa kookosöljy kulhoon ja aseta kiehuvan vesikattilan päälle. Anna sulaa nestemäiseksi. Sekoita joukkoon hunaja. Siivilöi joukkoon kaakaojauhe. Lisää kaakaonibsit ja ripaus sormisuolaa. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Tee leivinpaperista cocktailtikkujen tai nuppineulojen avulla suklaalevylle muotti. Taita paperiin kulmat ja kiinnitä tikuilla tai neuloilla. Aseta paperimuotti tukevaan vuokaan ja kaada suklaamassa muottiin.
Ripottele pinnalle pieniksi pilkotut karpalot. Anna jähmettyä pakastimessa noin 30 minuuttia. Leikkaa paloiksi.
Vinkki: Raakasuklaa kannattaa säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
7345
1755
138,0 g
10,0 g
126,0 g
125,0 g
3,0 g
5,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Kaakonibsejä,
Sormisuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli