Karpaloglögi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karpaloglögi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Karpalo-mustaherukkajuomaa
1 kpl
Kanelitanko
6 - 8 kpl
Neilikkaa
1 tl
Kokonaisia kardemummansiemeniä
1 dl
Fariinisokeria

lisäksi:

Manteleita ja rusinoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna juoma kattilassa mausteiden kanssa höyryäväksi. Nosta syrjään liedeltä ja peitä kannella. Anna juoman maustua 15–20 minuuttia. Siivilöi juoma ja kuumenna uudelleen sokerin kanssa. Sekoita, kunnes sokeri on täysin liuennut. Tarjoa höyryävä juoma manteleiden ja rusinoiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.