Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä vähän keitinvettä.
Suikaloi kaali. Viipaloi valkosipulinkynnet. Paista kaalia ja valkosipulia pari minuuttia öljyssä, lisää herneet ja kuumenna.
Sekoita keltuaiset, kerma ja keitinvesi. Kääntele kastike kuuman spagetin sekaan. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
612
2556
27,5 g
9,0 g
61,0 g
6,5 g
10,5 g
21,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli