Kasviscouscous

arvosana5/5

(1)arvio
5 Annosta

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplpunasipuli
150 gporkkanaa
150 gkesäkurpitsaa
1/2 kplpunainen paprika
1 rklöljyä
1 dlrusinoita tai korintteja
3 1/2 dlcouscous-suurimoita
1 rklmargariinia
3 1/2 dlvettä

Kastike:

1 dlmaustamatonta jogurttia
1 rklöljyä
2 tlvalkoviinietikkaa
1 tlcurrya
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria rouheena
ruoho- tai kevätsipulia halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja paprika. Paloittele kesäkurpitsa. Poista paprikasta siemenet ja paloittele se.

    Kuumenna öljy pannulla ja pehmennä kasvikset. Kuumenna vesi ja valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset, rusinat tai korintit ja halutessasi kevätsipuli couscousin joukkoon.

    Sekoita kastike jogurtista, öljystä, valkoviinietikasta ja mausteista. Lisää couscousiin ja tarjoile sellaisenaan tai lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä