Kasvispannu

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplkesäkurpitsaa
500 gpakaste peruna-sipulisekoitusta
4 kpltomaattia
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
2 dlruokakermaa
1/2 dltuoretta basilikaa silputtuna
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kaada pannulle öljy ja kuullota siinä pienityt valkosipulit, pienitty kesäkurpitsa ja peruna-sipulisekoitus. Paloittele tomaatit ja poista sisukset. Lisää tomaattilohkot pannulle ja kaada päälle kerma. Mausta suolalla, mustapippurilla ja silputuilla yrteillä. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esimerkiksi paistetun tai grillatun lihan seurassa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025