Kasvispasta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispasta

Kasvispasta resepti
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Munakoisopasta on hyvää ja ruokaisaa. Koristele kasvispasta resepti hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Munakoiso
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä
10 kpl
Vihreää oliivia
1 rkl
Kapriksia
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(200 g) paseerattua tomaattia
1 rkl
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Tuoretta basilikaa
Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Kuutioi munakoiso. Paahda kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää pannulle öljy ja sipulit, vähennä lämpöä. Paista kasviksia hetki.

1 kpl
Munakoiso
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa27 g107 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj1212 4847
Energiaa kcal290 1158

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 rkl Kapriksia

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Tuoretta basilikaa

  • Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa27 g107 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj1212 4847
Energiaa kcal290 1158

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 rkl Kapriksia

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Tuoretta basilikaa

  • Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.