Huuhdo ja valuta salaatinlehdet tarpeen mukaan. Keitä ja jäähdytä riisit, jos käytät niitä. Huuhdo halkaistu purjo hyvin ja suikaloi se hyvin ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele ja kuutioi kurkut pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli.Sekoita kastike ja mausta sillä keitetyt riisit. Jätä loput kastikkeesta odottamaan. Sulata katkaravut hitaasti jääkaapissa, jos ne ovat pakastettuja.Revi salaatinlehdet kulhoon juuri ennen tarjoamista ja lisää joukkoon kaikki muut aineet. Valuta loput kastikkeesta lehtien päälle. Sekoita nostelemalla.Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi kermamajoneesiin. Lisää majoneesi ja muut aineet. Tarjoa salaatin lisänä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.