Katkarapuskagen
Katkarapuskagen
Yhteistyössä

Katkarapuskagen

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Klassinen katkarapuskagen sopii nautittavaksi paahtoleivän tai saaristolaisleivän kera alkupalana tai illanistujaisten pikkusuolaisena. Ruokamestareiden katkarapuskagen saa makua Worcester- ja chilikastikkeesta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpunasipulia
1 tltilliä
100 gomenaa (granny smith)
1 1/2 dlmajoneesia
1 dlsmetanaa
300 gkatkarapuja
100 gjokirapuja
1 rklworcesterkastiketta
1 rklchilikastiketta
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. 1

    Hienonna punasipuli sekä tilli ja kuutioi omena.

    MääräAinesosa
    2 kplpunasipulia
    1 tltilliä
    100 gomenaa (granny smith)
  2. 2

    Sekoita majoneesi ja smetana, mausta suolalla ja pippurilla.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dlmajoneesia
    1 dlsmetanaa
    suolaa ja pippuria
  3. 3

    Yhdistä ravut ja muut aineet kastikkeeseen ja tarkista maku. Anna maustua jääkaapissa kelmun alla muutaman tunnin.

    MääräAinesosa
    300 gkatkarapuja
    100 gjokirapuja
    1 rklchilikastiketta
    1 rklworcesterkastiketta
  4. 4

    Nauti katkarapuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän päältä.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl tilliä, 100 g jokirapuja, 1 rkl Worcesterkastiketta , suolaa ja pippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
15.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä