Hienonna punasipuli sekä tilli ja kuutioi omena.
Sekoita majoneesi ja smetana, mausta suolalla ja pippurilla.
Yhdistä ravut ja muut aineet kastikkeeseen ja tarkista maku. Anna maustua jääkaapissa kelmun alla muutaman tunnin.
Nauti katkarapuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän päältä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
277
1162
21,8 g
8,0 g
8,0 g
7,0 g
1,0 g
12,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl tilliä,
100 g jokirapuja,
1 rkl Worcesterkastiketta ,
suolaa ja pippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli