Hienonna punasipuli sekä tilli ja kuutioi omena.
Sekoita majoneesi ja smetana, mausta suolalla ja pippurilla.
Yhdistä ravut ja muut aineet kastikkeeseen ja tarkista maku. Anna maustua jääkaapissa kelmun alla muutaman tunnin.
Nauti katkarapuskagen esimerkiksi saaristolaisleivän päältä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1162
277
21,8 g
8,0 g
8,0 g
7,0 g
1,0 g
12,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl tilliä,
100 g jokirapuja,
1 rkl Worcesterkastiketta ,
suolaa ja pippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli