Melonisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Melonisalaatti

Melonisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1/2 kpl
Kerää rapeaa salaattia
1 kpl
Hunajameloni
Lohko vesimelonia
1/2 l
Sokeriherneen palkoja
1 kpl
Tuoretta kurkkua
Tuoretta minttua silputtuna

päälle:

2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamietikkaa
Sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Silppua salaatti kulhoon kylmän raikkaana. Koverra sekaan palloja meloneista, joista olet poistanut löysän keskustan siemenineen.

1/2 kpl
Kerää rapeaa salaattia
Lohko vesimelonia
1 kpl
Hunajameloni
2

Lisää kiehautetut (1-2 min.) ja jäähdytetyt sokeriherneenpalot, silputtu kurkku ja minttu. Sekoita varoen.

1/2 l
Sokeriherneen palkoja
1 kpl
Tuoretta kurkkua
Tuoretta minttua silputtuna
3

Kostuta ainekset öljyllä ja etikalla. Ripottele päälle pippuria. Sekoita taas ja tarjoa hetken kuluttua.

2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamietikkaa
Sitruunapippuria
Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.