Melonisalaatti
Ainekset
Kastike
Valmistus
Leikkaa melonit kuorettomiksi. Paloittele hedelmälihat. Huuhtele, halkaise ja viipaloi kurkku. Valuta liemi pois juustokuutioista. Huuhtele ja suikaloi salaatti.
Asettele salaatti, melonikuutiot ja kurkkuviipaleet tarjoiluastiaan. Lisää juusto ja rucolanlehdet päälle. Rouhi hieman mustapippuria pinnalle.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa salaatin kanssa.
Vinkki! Voit vaihtaa salaattijuuston leipäjuustoon.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
330
1380
22,3 g
5,5 g
17,8 g
17,8 g
3,8 g
12,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli