Katkaraputäytteiset cannellonit | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkaraputäytteiset cannellonit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) cannelloneja

täyte:

500 g
Pakastekatkarapuja
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Currya
200 g
Tuorejuustoa (esim. valkosipuli)
1 rkl
Tuoretta tilliä
1/4 tl
Suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria

päälle:

1 dl
Ruokakermaa
1 kpl
Tomaattipastakastiketta
100 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna currya hetki. Lisää sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää katkaravut ja tuorejuusto pannulle. Sekoita ja anna juuston sulaa. Lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli, suola ja sitruunapippuri. Nosta täytettä putkien sisään esimerkiksi pikkulusikan avulla. Täytä kaikki putket ja nosta ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle tomaattikastike, johon on sekoitettu kerma. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä cannelloneja 225 asteessa uunin alatasolla 20-30 minuuttia. Tarjoile cannellonit salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.