Kaukoidän kalakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaukoidän kalakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

9 dl
Vettä
1 kpl
(400 ml) kookosmaitoa
3 kpl
Kalaliemikuutiota
1 kpl
Pieni purjo
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Punainen tuore chili
1 rkl
Tuoretta raastettua inkivääriä
300 g
Pakasteseitikuutioita
200 g
Pakastepapuja
1/2 dl
Limettimehua (noin 2 limettiä)
100 g
Nuudeleita
Suolaa
Tuoretta korianteria pinnalle

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi, kookosmaito ja liemikuutiot kattilassa. Hienonna joukkoon pesty purjo. Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet, hienonna palko ja lisää inkivääriraasteen kanssa keittoon. Keitä 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja pavut, jatka keittämistä 10 minuuttia. Lisää lopuksi limettimehu ja hieman murskatut nuudelit. Keitä muutama minuutti. Maista, lisää suolaa tarvittaessa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.