Vispaa mantelijuoma ja kananmunat kulhossa tasaiseksi. Sekoita toisessa kulhossa jauhoseos, chiansiemenet, leivinjauhe, sokeri ja suola. Lisää ne mantelijuoma-munaseokseen. Lisää öljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota leivinliinan alla huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Ota pakastemustikat huoneenlämpöön sulamaan noin puoleksi tunniksi. Lisää sokeri ja murskaa mustikoita haarukalla hieman.
Kuumenna lettupannun koloissa nokare voita tai hieman rypsiöljyä. Kaada noin ¾ dl taikinaa kuhunkin koloon. Paista pannarit keskilämmöllä. Kun pinta on hyytynyt sienimäiseksi, käännä pannarit ja paista toiselta puolelta vielä noin minuutti.
Tarjoa pannarit mustikkatuorehillon kanssa.
Vinkki: Voit paistaa samasta taikinasta myös vohveleita.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
430
1801
22,5 g
2,0 g
46,8 g
22,8 g
3,3 g
8,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli